En helt otrolig maskin

UTSTÄLLNING

En utställning av Oscar Karlsson & hans son Levi.

Oscar är född och uppväxt i Lindesberg och studerar nu sitt andra år på Örebros Konstskola. Han är självlärd konstnär och jobbar med en experimentell process som har tung fokus på fritt uttryck. Han jobbar med allt material som och experimenterar fram det som behöver komma ut just då.

”Jag jobbar med en icke-linjär experimentell process som är tungt fokuserat på fritt utryck. Mitt skapande är ett sätt att utrycka mina känslor som jag inte kan i ord, ett sätt för mig att bli sedd och förstådd.

Jag använder alla typer av material och medium, ser inga begränsningar utan försöker hitta lösningar med det jag har. Har jobbat med måleri, skulpturer, ljudkonst, film, fotografi, installationer och performance.

Min konst är väldigt öppet för tolkningar åt många håll, vill att man ska tappa bort sig lite och glömma sina problem, vardagsstressen och alla måsten för en stund, bli mer närvarande och låta fantasin göra sitt”

Välkommen på vernissage lördagen den 18 maj när det dessutom bjuds på performance

DATUM & ÖPPETTIDER

Utställningen pågår mellan 18 maj – 8 juni 2024

Vernissage lördagen den 18 maj klockan 16-19.

Onsdagar 17 – 19
Lördagar 12 – 15

KONSTNÄR

Se mer av Oscar Karlsson på hans Instagram @thehobostuff